Komerční sdělení

čtení na 3 minuty

Jestliže se chcete letos blýsknout, můžete do svého šatníku zařadit také módní kousky v ležérním duchu. Že netušíte, jak docílit trendy outfitu ve stylu nedbalé elegance? Nevadí! Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely oblečení, doplňků a obuvi do takového modelu zakomponovat. Čtěte a pojďte si pro inspiraci s námi.

čtení na 2 minuty

Rok 2024 přináší pro firmy v České republice unikátní příležitost zaměřit se na energetickou účinnost a snížení uhlíkové stopy. Projekty fotovoltaických elektráren se stávají klíčovým prvkem optimalizace spotřeby energie, ať už se jedná o snižování energetické náročnosti budov nebo modernizaci energetických systémů.

čtení na 2 minuty

Spotřebitelský úvěr už dnes nemusí nutně nést cejch něčeho špatného. Ostatně mnoho lidí se během života ocitne v situaci, kdy si potřebují peníze půjčit, ať už na zajištění zázemí a rodiny, k pracovnímu posunu nebo k vypořádání se s nenadálými situacemi, jako je třeba rozbitý spotřebič v domácnosti.

čtení na 3 minuty

S půjčkou je to stejné jako s výběrem nového auta. Než o ni požádáte, měli byste si nejprve zjistit co nejvíce informací, abyste pak nebyli překvapeni. Výběr toho správného poskytovatele rozhodně neberte na lehkou váhu. Čím delší dobu výběrem strávíte, tím vyšší šance, že zvolíte férového poskytovatele. A vyhnete se tak třeba nočním můrám o tom, kde vezmete peníze na splacení dluhu.

čtení na 5 minut

Úrokové sazby letos patrně klesnou a s nimi i výhodné úroky na spořících účtech. Nabízí se tedy otázka, kde hledat vhodnou alternativu? Jedna taková je tu s námi už více než 20 let a její popularita každým rokem roste.

čtení na 2 minuty

Pokud hledáte dokonalou dovolenou, která spojuje bohatou historii a nádherné pláže, nemusíte hledat dál. Zájezd do bulharských destinací Nesebar a Zlaté Písky nabízí to nejlepší z obou světů a zaručuje nezapomenutelný zážitek.

čtení na 3 minuty

Bitcoin je první a nejznámější kryptoměna na světě. Byl vytvořen v roce 2009 a od té doby jeho cena prodělala dramatický růst. V roce 2011 se jedna bitcoinová mince prodávala za přibližně 1 USD, v roce 2017 za 20000 USD a v současné době se cena pohybuje kolem 47000 USD. Trend růstu ceny je vidět i v České republice. V roce 2022 investovalo do Bitcoinu v ČR přibližně 200000 lidí. V roce 2023 se tento počet zvýšil na přibližně 300000 lidí.

čtení na 2 minuty

V dnešní moderní době se opět vracejí do módy knihovny v jakýchkoli formách a tvarech. Nejeden interiér dokonale obživne, případně se zmodernizuje, stačí mu jen dodat nádech novoty v podobě zajímavé knihovny. Jak si tedy uspořádat interiér a získat nový závan fantazie do vašeho domova? Podívali jsme se na zajímavé tipy za vás.

čtení na 2 minuty

Dáváte si do nového roku předsevzetí, že budete víc šetřit? Každá korunka se vám může příjemně zúročit, a tak se nevyplatí nechávat peníze jen tak ležet. Je ale výhodnější spíš klasický spořicí účet nebo je lepší termínovaný spořicí účet?

Praktické

Populární na Dům financí