Vysoká škola Praha je dobrým startem pro vaši další kariéru

Komerční sdělení

foto: Pixabay, ilustrační fotografie

Pojďte v Praze studovat nejzajímavější studijní obory dneška. Vysoká škola Praha nabízí bakalářské i magisterské programy, ale současně i studium MBA a LL.M.

Bakalářské studium, které vás připraví pro praxi

Vysoká škola Praha je soukromou vysokou školou, která nabízí studium ve třech bakalářských programech. Program ekonomika a management nabízí studium v oboru Podnikání, Podnikání a management obchodu a služeb a Aplikovaná informatika. Chcete-li se v budoucnu věnovat přímo marketingu, nebo se mu již věnujete a rádi byste prohloubili své znalosti studiem na vysoké škole, máte na pražské vysoké škole možnost studovat program stejnojmenný obor Marketingová komunikace. Třetí specializovaný program se zaměřuje na právní oblasti. Studovat lze obor Právo v podnikání a Právo ve veřejné správě.

Magisterské studium na Vysoké škole Praha

Na bakalářské obory přímo navazuje magisterské studium v oborech: Podnikání, Soukromoprávní studia Marketingové komunikace.

Programy školy lze studovat formou prezenčního, ale i kombinovaného (dálkového) studia. Studium je tedy ideální formou, jak si rozšířit své vzdělání a získat vysokoškolský titul, i když jste původně dali přednost praxi a jste zaměstnáni. Studovat ale máte možnost i přímo profesní programy – MBA a LL.M.

Rozšiřte si své manažerské dovednosti v profesionálních programech MBA a LL.M.

Studium MBA a LL.M. je profesním vzděláváním, které nelze považovat za náhradu vysokoškolského studia, ale za jeho rozšíření nad rámec bakalářského, magisterského nebo doktorandského. Jde o profesně orientované programy. MBA Praha– to je studium pro podnikatele a manažery, jehož garantem je právě VŠPP. K přijetí na studium byste měli mít absolvován alespoň bakalářský stupeň vysokoškolského studia a mít za sebou manažerskou nebo podnikatelskou praxi.

TIP: Zajímá vás, co je MBA?

LL.M., tedy Právo v manažerské praxi, je program, který se zaměřuje na získání potřebných právních dovedností jak pro podnikání, tak pro manažerskou praxi obecně. I tento program Vysoká škola Praha nabízí.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí