Exekuce na nemovitost: jak neskončit pod mostem?

Komerční sdělení

foto: Pixabay, ilustrační fotografie

Exekuce. Slovo, po jehož přečtení se orosí čelo každému, kdo někdy obdržel nevypovídající obálku s modrým pruhem. Úkon nepopulárních opatření, která způsobí nejednu bezesnou noc všem, kteří nezvládli platit finanční závazky nebo naletěli podvodníkům, lichvářům a vyděračům. Oč vyšší částka, o to bolestnější důsledky.

Nezřídka dojde neschopnost splácet tak daleko, že se předmětem výkonu odnětí z vlastnictví stane samotná nemovitost. Přestože se v okamžiku vykonání exekuce na nemovitém majetku zdá, že je všem dnům konec a naděje žádná nezbyla, existuje varianta promptního řešení, která nepošle člověka z minuty na minutu pod most. Efektivní zásah realitní kanceláře Edox reality pomůže tam, kde vlastní síly končí.

Známé pořekadlo o tom, že nic se nejí tak horké, jak se uvaří, platí bezesporu i v případech, kdy je exekuce či nedobrovolná dražba na spadnutí. Vše se dá ještě zachránit. Profesionální tým realitních makléřů dokáže najít schůdné řešení a vyřešit majetkovou komplikaci elegantním způsobem. Odhad ceny nemovitosti pomůže stanovit zálohu na prodej, kterou lze od realitního kanceláře po prověření právního a technického stavu domu či bytu fyzicky získat do 24 hodin.

Druhá možnost, jak svůj nemovitý majetek před nenasytnou rukou exekutorů zachránit, je svěřit jej plně do péče realitních profesionálů. Stanou se erudovanými zástupci v jednání s úřady, zaplatí dlužnou částku až do výše 95% tržní ceny a v neposlední řadě zajistí náhradní bydlení.

V kritický okamžik, kdy se „loď potápí“, je to velmi solidní přístup, který může ušetřit mnoho starostí, které mohou z komplikované situace dále plynout.

Odborníci z realitní kanceláře v online poradně jsou připraveni (nejen) v případě nouze naslouchat a poradit. A vězte, že bez pomoci a rady od profesionálů, se z podobných situací budete dostávat horko těžko. Nebojte se tedy požádat o pomoc.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí