Půjčka pro živnostníky znamená velmi rychlou finanční pomoc

Komerční sdělení

foto: Uliana / stock.adobe.com

Potřebujete peníze navíc pro své podnikání? Jste na začátku nové etapy svého života a chcete investovat do reklamy, aby se rozšířila informace o nabídce vašich služeb? Krátkodobý úvěr s minimem podmínek je vám plně k dispozici! Online dohoda je rychlá a věcná, ušetříte díky ní spoustu času, který pak můžete věnovat rozvoji své živnosti. Konkrétní důvody si můžete nechat pro sebe, nikdo se na ně ptát nebude. Dveře jsou otevřené 24/7, žádost proto lze vyplnit kdykoliv. Rozhodně není nutné čekat na další pracovní den, dostupnost je opravdu na maximu.

Pět tisíc korun je minimum

Kolik si můžete půjčit a na jak dlouho? Variant se nabízí celá řada a každý OSVČ si z nich vybere tu, která mu v danou chvíli vyhovuje nejvíce. Půjčka pro živnostníky je tedy opravdu flexibilním finančním produktem, na nějž je spolehnutí v každé životní situaci. Krátká smlouva je velkou výhodou, protože v dnešní době se snad opravdu nenajde nikdo, kdo by měl rád dlouhé formuláře. Ozvat se mohou také úplní nováčci ve svých oborech. Pokud vás banka odmítla, obecně platí, že nebankovní sektor má mírnější podmínky. Jaká je v tomto případě řeč čísel?

  • 5000 kč je minimum. Menší částku si už půjčit nemůžete. Stačí vám na elektro či složenky?
  • 30000 Kč je maximální suma, o které je možné jednat. Ručitele tady potřebovat nebudete.
  • Splatnost je zde na zájemci, zvolit si můžete různé varianty. Minimum je 7, maximum 30 dní.

První půjčka zdarma se už těší

Nováčci mohou využít jednu zajímavou nabídku, kterou je první půjčka zdarma. Její maximum je stanoveno na 8000 Kč, splatnost potom na 14 dní. Stačí dodržet termín a splatit dluh včas, úroky se pak jednoduše škrtají. Půjčka pro podnikatele je připravena každý den v roce, stačí vám k ní pouze stabilní internetové připojení a krátká chvíle volna.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí